Squashkage

Du skal bruge:

  • 3 æg
  • 270 g rørsukker
  • 1 spsk olie
  • 180 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 280 g revet squash
  • 40 g groft hakket hasselnødder

Sådan gør du:

  • Pisk æg og sukker godt.
  • Rør olie, mel, bagepulver og krydderier i.
  • Vend squash og nødder i blandingen.
  • Hæld blandingen i en form med bagepapir, evt. en bradepande.
  • Bag kagen midt i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30-40 minutter.
  • Afkøles på en rist.

Energifordeling per 100 g:

  • Energi: 242 kcal
  • Protein: 5,5 g
  • Fedt: 5,5 g
  • Kulhydrat: 43 g