Vægttabsforløb

Et vægttabsforløb drejer sig lidt forenklet om, at du skal bruge mere energi end du spiser og drikker, dvs. du skal være i kalorieunderskud. Det gælder for alle, der gerne vil tabe sig, men nogle har sværere ved det end andre.

Kostens betydning
Det vi spiser og drikker, har det primære formål at forsyne os med energi og næring – kort sagt er det kroppens brændstof. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, hvordan du sammensætter din kost. I forbindelse med et vægttab er det især vigtigt, at din krop får den mest optimale kost, der mætter og holder dit blodsukker stabilt.

De officielle kostråd i Danmark bygger på solid forskning og danner grundlag for, at kroppen får dækket det basale behov for vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer samt nedsætter risikoen for livsstilssygdomme og overvægt. Jeg bruger kostrådene som guideline til at give dig sund balance i en aktiv hverdag med madglæde, nydelse og velvære.

Vanens magt
Din viljestyrke kan hjælpe dig et godt stykke på vej til at smide et par hurtige kilo, men ønsker du et varigt vægttab, skal forløbet rettes mod reelle livsstilsændringer. Det skal være din indre motivation, der driver dig – du skal finde glæden og lysten til at fortsætte, også når det bliver svært.

De nye vaner må ikke blive til endnu et punkt på det måske allerede overfyldte ugeprogram – de nye, sunde vaner skal opleves som en justering i den daglige rytme. Det er vigtigt, at du finder det vægttabstempo, der passer til dig og din hverdag, hvis du ønsker et varigt vægttab.

Se dit vægttabsforløb som et projekt, der kræver styring og opfølgning – og når noget ikke lige går efter planen, skal der justeres. Dette kan være rigtig svært at klare på egen hånd. Jeg hjælper dig med at lave en realistisk plan for dit vægttab med styring og redskaber, der tilpasses din livssituation!

Personlig kostvejledning er til dig, der gerne vil ændre dine spisevaner, tabe dig eller blot er nysgerrig på, hvad den rette kost er for din krop.

Dette er til dig, der ønsker et varigt vægttab med fokus på nye vaner, hvor sund kost, motion og nærvær gøres til en integreret del af din dagligdag.

Skræddersyet forløb

Det er meget individuelt, hvad der motiverer os hver især til at gennemføre et vægttabsforløb. Nogle personer har behov for store og hurtige forandringer; for andre virker det med en lidt længere tidshorisont, hvor der også er plads til ‘at synde’ ind i mellem. Det kan være meget forskelligt fra person til person og fra familie til familie. Derfor er udgangspunktet altid din/jeres livssituation.

Ved første samtale gennemgår vi din nuværende situation og motivation samt lægger en plan for dit videre vægttabsforløb, som bl.a. vil indeholde:

  • Kosttjek
  • Kropsanalyse (vægt, BMI, kropsmål og evt. fotos)
  • Skræddersyet kostplan med rammer og guidelines
  • Ugentlig opfølgning
  • Motivationstjek
  • Konkret handleplan
  • Fri e-mail- og sms-service

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.