Løbehold

Løb på hold handler om at få gode løbeoplevelser både fysisk og mentalt, uanset om du løber målrettet for at deltage i et løb, eller løber for træningen og fællesskabet.

Vi har hver især forskellige oplevelser med løb, hvad løb er, og hvad løb betyder for os – det kan være energigivende, udfordrende, sjovt, hårdt, motiverende, et åndehul i hverdagen, vejen mod en personlig sejr, et bedre helbred, eller noget helt andet.

Fælles for os alle er, at vi nyder oplevelserne i naturen, ude på stierne, vejene og bakkerne.

Det er socialt, sjovt og motiverende, og så træner vi i alt slags vejr med et smil på læben – og der er altid et helt hold af holdkammerater, der venter på dig – også de dage, det er svært at komme afsted! Oplev glæden ved at løbe og få en god fast rytme med dit løb. Du bliver en del af et lille løbehold, hvor vi motiverer og opmuntrer hinanden på løbeturene.

Træningen indeholder forskellige løbetræningspas, hvor du blandt andet lærer at optimere din løbeteknik, og dermed forbedrer din løbepræstation.

Der er mulighed for at træne op til forskellige løb som eks. Royal Run, Alt for Damerne, Herlev løbet, Gladsaxe løbet og lign.

Løbehold for begyndere og let øvede! Du får 15 uger med fælles løbetræning på et lille lukket hold.

Næste holdstart: Tirsdag d. 25/10-2022. Pris: 1275 kr. (15 uger).

Løbehold med effektiv træning, højt humør & sammenhold for begyndere & let øvede. Du får træning, der giver sved på panden og smil på læben!

Løbetræning på hold

Vi løber forskellige ruter på stierne ved Bagsværd sø og gennem skovområdet. Nogle dage løbes turen med gå-pauser og/eller opsamling (hvor de hurtige løber returløb og samler op). Andre dage varieres turen med intervaltræning, fartlege og tekniktræning. Du får:

  • Ugentlig fælles løbetræning i 15 uger på et lille lukket hold
  • Varieret og effektiv løbetræning og tekniktræning 
  • Løbetræning tilpasset dit niveau og eventuelle skader
  • Inspiration til egne løbeture 
  • Lukket facebookgruppe
  • VIP shoppe event hos LØBEREN i Lyngby

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.