Power Training

POWER PACK
Træningen består af kombineret løbe- og styrketræning til dig, der vil i solid form. Ved power training starter med opvarmning, hvorefter vi løber. Under løbet varieres tempoet fra almindeligt løb til små spurter op og ned ad bakker eller andre forhindringer. Indimellem laver vi lunges, push ups, squat, maveøvelser, planker, burpees og meget andet.

POWER START
Er du gået i stå med din træning, har været gravid, skadet, mistet motivationen, eller har du bare lyst til at prøve udendørs træning, så er dette holdet for dig. Træningen består af kombineret løbe- og styrketræning til dig, der gerne vil i form. Vi kommer ud på korte løbepas og laver stop undervejs med squat, maveøvelser, push ups og meget andet.

Der er plads til alle niveauer på holdene, uanset om du er nybegynder, ikke har trænet i mange år eller er i god form. Træningsformen gør, at træningen tilpasses lige præcis dit niveau.

Er du i tvivl om ‘POWER TRAINING’ er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

Træningen er sjov og hård – og for dig, der er vild med at træne i naturen!

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.