Mine kunder siger

De bedste anbefalinger, jeg kan få, kommer fra mine kunder! Læs her et uddrag af udtalelser fra mine kunder om træning, vægttabsforløb og kostvejledning.

Træning

Tak for et fantastisk forløb.
Vi har trænet sammen 15 gange fra november til nu det har givet mig styrke og glæde. Du er fantastisk til at se hvor jeg er “på dagen” og så får du tilpasset træningen til det. Du har været en fantastisk motivator og selv på de tunge vinterdage har du formået både at få mig til at træne hårdt og grine👊😅
Jeg kan anbefale Tia på det varmeste både som personlig træner og til holdtræning.
Knus og ømme ben her fra 🌞

- Kvinde, 47 år om Personlig Træning

Har det super i dag med let ømhed de rigtige steder. Tænker niveauet  i går var perfekt til mig. Måske vi kan ramme nogenlunde samme stil i morgen!

- Kvinde, 41 år om Personlig Træning

Tak for fed træning 💪 og skønne skønne ømme lår her mandag morgen

- Kvinde, 47 år om Puls & Styrke

Det gør mig glad at mødes med dig et par gange om ugen og gøre noget sundt og godt for mig selv 😅😊👍🏼 Vi ses imorgen til ugens første svedetur 😅🎉

- Kvinde, 41 år om Personlig Træning

Super god introduktion og meget opmuntrende! Du fangede lige de fokusområder og øvelser jeg havde brug for!

- Kvinde, 50 år om Introduktion til TRX træning

Personlig rekord i dag... Har løbet 6,02 km for første gang i mit liv 🏆🤩 Jeg løb med overskud og pusten i behold 😅 Det lod sig kun gøre, fordi jeg har den bedste personlige træner man kan ønske sig @tia.naundrup ❤️🤩🏆 Hun kan også blive din, bare kontakt hende. Du får en dedikeret kvinde ind i dit liv, som sprudler af energi og godt humør 🤩😀😎 Tak!

- Kvinde, 42 år om Personlig Træning

Fed træning 💪🏻💪🏻 en af de bedste 👍 Dejligt der altid er noget med ryggen! Vigtigt i disse tider, hvor man sidder på en dårlig arbejdsplads derhjemme og får ondt i ryg og arme!!

- Kvinde, 42 år om Puls & Styrke

Super skøn træning, hvor du liiige fik mig til at yde lidt mere, end jeg troede, jeg kunne 😁. Sidste øvelse – allersidste øvelse – allerallersidste øvelse 😂😂😂

- Kvinde, 61 år om Power Training STRONG

Jeg har virkelig haft god nytte af mit træningsforløb med Tia. Hun er god til at opmuntre til en ekstra indsats, men ikke så meget at det bliver ubehageligt. Jeg vil give hende de varmeste anbefalinger.

- Kvinde, 49 år om Personlig Træning

Tia Naundrup Laustsen er den sejeste træner og en kæmpe motivator 🤩 Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏼

- Kvinde, 43 år om Personlig Træning

Vægttabsforløb / Kostvejledning

Tusind tusind tak for at du har hjulpet mig hertil. Og nu glæder jeg mig til at have dig ved min side i laaaaaaaaaang til endnu!

- Kvinde, 40 år i vægttabsforløb

Tusind tak for inspirerende snak i går og som altid kom jeg hjem med nye ideer og input!

-Kvinde, 46 år i vægttabsforløb

Jeg holder stadig vægten, sådan plus/minus et halvt kilo. Men jeg har meget godt styr på det – og du har bestemt været med til at gi mig sunde vaner og tanker.

- Kvinde, 54 år om vægttabsforløb

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.