Styrke- og mobilitetstræning

Styrke og god bevægelighed kan have betydning for forbedret udførelse af trænings- og hverdagsaktiviteter. Styrke og Mobilitet er for dig, der ønsker at supplere din løbe- eller anden pulstræning. Det er for dig, der er i gang med et vægttab og vil undgå at tabe muskelmasse; eller for dig, der blot ønsker en stærk og smidig krop!

Styrketræningen vedligeholder og opbygger din muskelmasse, styrker dine led og knogler, øger din forbrænding samt giver dig en tonet krop.

Mobilitetstræning forbedrer din mobilitet, og i træningssammenhæng betyder det, at du får et større bevægelsesudslag; du kan dermed forbedre din udførelse og teknikken af de enkelte øvelser – det kan eksempelvis være en dybere squat, hvor leddene aktiveres til yderpositioner under fuld kontrol og med det formål, at din bevægelighed og smidighed forbedres eller fastholdes.

Træningen bygges op som en helkropstræning, hvor alle kroppens store muskelgrupper (ben, baller, ryg, bryst, skuldre, core og arme) trænes, primært som frivægtsøvelser, der også forbedrer din stabilitet, balance og koordination. Kroppen fungerer som en helhed; derfor giver det mening at træne musklerne i flerledsøvelser, dvs. øvelser, hvor flere led og muskler aktiveres i samme øvelse – som eksempelvis squat og push ups.

Er du i tvivl om ‘STYRKE & MOBILITET’ er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

En sund krop er en stærk krop! Derfor er det en rigtig god idé at dyrke styrketræning.

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.