Puls & Styrke

Træningen er en kombination af puls, styrke og core øvelser, hvor du bliver udfordret med effektiv og sjov træning, der tilpasses dit niveau. 

Træningen bygges typisk op omkring en række stationer/træningsblokke, hvor der veksles mellem puls- og styrkeøvelser. Ved hver station/blok trænes typisk i 30-60 sekunder, hvorefter der skiftes til næste station. Der er nyt program hver uge og masser af variation! 

Vi træner hele kroppen med egen kropsvægt, redskaber og naturens mange muligheder. Puls & styrke er for dig, der gerne vil styrke hele din krop fremfor enkelte muskelgrupper.

Alle kan være med – uanset om du er nybegynder, i god form eller døjer med ryg, knæ, skulder eller andre skavanker, da alle øvelser, tempo og intensitet kan skaleres til lige netop dig!

Er du i tvivl om ‘PULS & STYRKE’ er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

 

 

Giv dig selv fornyet energi, en stærkere krop og forbedret kondition!

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.