Personlig træningsforløb

En stor del af dem, der starter med at træne på egen hånd, stopper, inden de er kommet rigtig i gang! Det skyldes ofte, at det kan være svært at holde motivationen, finde inspiration til at variere træningen, de ønskede resultater udebliver og/eller det kan skyldes manglende tilpasning af intensiteten.

Her kan jeg som din personlige træner gøre en stor forskel – hvad enten det er sundhed, ønsket om at komme i bedre form, blive stærkere, opbygge solide træningsvaner, vægttab, udseende eller noget helt andet, du ønsker at opnå.

Er du nybegynder, eller har du trænet tidligere og er gået i stå/har været skadet og skal i gang med din træning igen, er der langt større chance for, at du kommer godt fra start med professionel vejledning og et skræddersyet personligt træningsforløb

Det kan også være, at du allerede træner jævnligt, men har brug for en, der motiverer, støtter og presser dig til at yde dit bedste og hjælper dig til at fastholde dig i din træning.

Jeg træner sammen med dig og tilrettelægger dit personlige træningsforløb med udgangspunkt i dine mål, ønsker og forudsætninger.

Vil du gerne se fremskridt og træne effektivt, skal du vælge professionel vejledning med personlig træner, fordi en personlig træner “forpligter og motiverer dig samt giver dig variation, der sikrer progression i din træning”.

Skræddersyet træning

Jeg tilbyder personlig træningsforløb:

  • Udendørs eller hjemme hos dig.
  • Med brug af vægte, TRX, elastikker, egen kropsvægt eller naturens redskaber.
  • Styrke, puls, funktionel, mobilitet, core, løb eller en kombination af disse.

Du kan vælge at:

  • Vi træner sammen 1-2 gange om ugen i henhold til et aftalt forløb.
  • Få lagt dit eget personlige træningsprogram, hvor jeg tager udgangspunkt i, hvordan og hvor ofte, du vil træne. Her træner du også selv mellem vores træningspas, som typisk vil være 2-4 gange om måneden.

Praktisk Information

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.