Om Tia

Siden jeg selv i gymnasietiden var igennem et vægttabsforløb med kostomlægning og introduktion til fitness og styrketræning, har jeg interesseret mig særlig meget for betydningen og effekten af sund kost og regelmæssig træning. Jeg er specielt fascineret af, hvor meget vores livsstil betyder for vores velbefindende samt for vores evne til at fungere i en travl hverdag.

Jeg har i mange år arbejdet med projektledelse inden for medicinalindustrien og i rejsebranchen, men valgte i 2015 at sige mit faste job op for at forfølge min drøm om at starte egen virksomhed med træning og kostvejledning. Det blev i august 2015 til ”ALIMENTIA – Dit sunde valg”. Jeg lever i dag af min passion med flere udendørs træningshold og en kundekreds, der både tæller private enkeltpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

Min filosofi

Det er meget individuelt, hvad der motiverer os hver især til at træne, gennemføre et vægttabsforløb, ændre kostvaner, skære ned på de usunde fristelser, osv. For nogle mennesker fungerer det med en nøje tilrettelagt plan; for andre virker det med nogle rammer og guidelines for træningen og/eller kosten, så de dermed selv kan planlægge og tage hensyn til familie og andre aktiviteter. Derfor gør jeg meget ud af at få et indblik i din hverdag, når vi mødes første gang.

Uddannelser, kurser og certificeringer

For at kunne give dig den bedst mulige rådgivning, videreuddanner jeg mig løbende, deltager på messer og konferencer samt holder mig opdateret med den nyeste forskning

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.