Træning for Rigtige Kvinder

Har du set de ”Rigtige Mænd” træne og tænkt: ”Det ser jo faktisk rigtig sjovt ud! Det kunne jeg godt tænke mig at prøve!” – Så har du chancen nu!

Du bliver udfordret på puls og styrke med træning, der gør dig stærk og smidig samt forbedrer din kondition og udholdenhed.

Du sætter selv tempoet og intensiteten, så træningen skaleres til lige netop dig. Hver uge vil der være nye sjove – og måske lidt grænseoverskridende – udfordringer, som vil være kraftigt inspireret af de ”Rigtige Mænd”.

Få styr på din udvikling! Du bliver målt på forskellige styrke- og konditionsparametre ved opstart. Testen tages flere gange i forløbet og giver dig et godt billede af, hvor meget du rykker dig, når du træner med “Team Rigtige Kvinder”!

Er du i tvivl om ‘TRÆNING FOR RIGTIGE KVINDER’ er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

Det overflødige fedt skal brændes af, og pulsen skal pumpes op! En rigtig kvinde er da ikke bange for en udfordring, vel?

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.