Pandekager med banan og havre

Du skal bruge (til 6 pandekager):

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl mel
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk olie (f.eks. rapsolie)
  • ½ tsk salt
  • Evt. krydderier efter smag (f.eks. vanilje, kanel, kardemomme)
  • Evt. lidt smør til stegning

Sådan gør du:

  • Mos bananen godt.
  • Pisk den mosede banan sammen med æg, havregryn, mel, mælk, olie og krydderier.
  • Steg små pandekager evt. i lidt smør.

Serveres evt. med frisk frugt, sirup, græsk yoghurt eller syltetøj. Disse lækre pandekager kan dog også sagtens nydes uden ekstra topping.

Energifordeling per stk. (ca. 60 g uden topping):

  • Energi: 97 kcal
  • Protein: 4 g
  • Fedt: 4 g
  • Kulhydrat: 10 g
  • Kostfibre: 1 g