Du skal bruge:
- 1½ dl græskarkerner
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl hørfrø
- 1 tsk salt
- 1½ dl vand
- 1 æg
- Varier evt. med andre kerner og frø eller hakkede mandler og/eller nødder
Sådan gør du:
- Bland kerner og frø med salt, vand og æg i en skål.
- Lad blandingen hvile 1 time.
- Hæl dejen ud på en bageplade med bagepapir og glat dejen ud med en dejskraber – ca. 3 mm i tykkelse.
- Bages midt i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 50 minutter.
- Afkøles på en rist og kan derefter brækkes i mindre stykker.
Energifordeling per 100 g:
- Energi: 348 kcal
- Protein: 16 g
- Fedt: 28 g
- Kulhydrat: 14 g
- Kostfibre: 7 g