Koteletter i fad med edamame og tomater

Du skal bruge (til 5 portioner):

  • 5 stk. svinekoteletter à 100 g
  • 185 g gulerod skåret i skiver
  • 415 g blomkål delt i mindre buketter
  • 30 g fennikel
  • 80 g spidskål
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg skåret i mindre stykker
  • 1 dåse flåede tomater
  • 60 g Philidelphia naturel flødeost
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  • Brun koteletterne et par minutter på hver side (ekstra fedtstof er ikke nødvendigt).
  • Læg de brunede koteletter i et ildfast fad.
  • Tilsæt grøntsagerne (varier gerne med andre grøntsager).
  • Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 minutter.
  • Sluk for ovnen og lad retten trække ca. 10 minutter.

Serveres med:

  • Edamamebønner (50 g per portion)
  • Friske tomater
  • Salat
  • Hytteost rørt med yoghurt 1,5 % og dild (tilsæt evt. presset hvidløg)

Energifordeling per portion:

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 43 g
  • Fedt: 12 g
  • Kulhydrat: 24 g
  • Kostfibre: 9 g