Du skal bruge (til 9 boller):
- 105 g mandler
- 25 g hasselnødder
- 45 g hørfrø
- 60 g sesamfrø
- 180 g gulerod (ca. 2 gulerødder)
- 3 æg
- ½ tsk salt (kan udelades)
Sådan gør du:
- Mandler, nødder og frø kværnes til mel.
- Riv gulerødderne fint.
- Bland mandelmelet og revet gulerod med æg.
- Tilsæt lidt salt.
- Rør dejen godt sammen.
- Sæt 9 boller på en plade med bagepapir.
- Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 45 minutter.
- Afkøles på en rist.
Energifordeling per stk. (ca. 65 g):
- Energi: 175 kcal
- Protein: 8 g
- Fedt: 13 g
- Kulhydrat: 10 g
- Kostfibre: 4 g