Du skal bruge (til 4 portioner):
- 2 dl ris (ukogte)
- 1 stort løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (hakket)
- Olie til stegning
- 1 spsk ingefær (revet)
- 1 spsk rød karrypasta
- 1 tsk karry
- 2 dåser flåede tomater
- 2 gulerødder (groft revet)
- 2 kartofler (skåret i tern)
- 100 g bladselleri (fint skåret)
- 1 squash (skåret i tern)
- 100 g blomkål (delt i små buketter)
- Salt og peber
- Frisk koriander
- 1 dl saltede peanuts
- Limesaft
Sådan gør du:
- Kog risene efter anvisning på pakken
- Steg hakket løg og hvidløg til de er bløde og klare.
- Tilsæt ingefær, karrypasta og karry og rør godt sammen.
- Tilsæt flåede tomater, gulerødder og kartofler og lad rette simre i 15 minutter.
- Tilsæt bladselleri, squash og blomkål og lad retten koge videre i 15 minutter.
- Smag til med salt, peber og limesaft og kog retten godt igennem inden servering.
- Server retten med ris, friskhakket koriander, saltede peanuts og limesaft
Energifordeling per portion:
- Energi: 425 kcal
- Protein: 13 g
- Fedt: 17 g
- Kulhydrat: 52 g
- Kostfibre: 8 g