Müslibar med tranebær

Du skal bruge:

  • 400 g havregryn
  • 25 g solsikkekerner
  • 25 g græskarkerner
  • 50 g hakket hasselnødder
  • 100 g hakket mandler
  • 50 g tørrede tranebær
  • 2½ dl honning
  • 1½ dl rapsolie
  • 50 g rørsukker
  • 1 æg

Sådan gør du:

  • Bland havregryn, kerner, nødder, mandler og tranebær i en skål.
  • Smelt sukker, honning og olie i en lille gryde, til sukkeret er opløst.
  • Vend det sammen med den tørre blanding.
  • Rør ægget i.
  • Fordel blandingen i en bradepande med bagepapir og tryk den sammen med en grydeske.
  • Bages midt i en forvarmet ovn ved 130 grader i ca. 50 minutter.
  • Afkøles og skæres i mindre stykker.

Energifordeling per 100 g:

  • Energi: 436 kcal
  • Protein: 8 g
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrat: 56 g
  • Kostfibre: 4,5 g