Mandelboller med revet gulerod

Du skal bruge (til 9 boller):

  • 105 g mandler
  • 25 g hasselnødder
  • 45 g hørfrø
  • 60 g sesamfrø
  • 180 g gulerod (ca. 2 gulerødder)
  • 3 æg
  • ½ tsk salt (kan udelades)

Sådan gør du:

  • Mandler, nødder og frø kværnes til mel.
  • Riv gulerødderne fint.
  • Bland mandelmelet og revet gulerod med æg.
  • Tilsæt lidt salt.
  • Rør dejen godt sammen.
  • Sæt 9 boller på en plade med bagepapir.
  • Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 45 minutter.
  • Afkøles på en rist.

Energifordeling per stk. (ca. 65 g):

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 8 g
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrat: 10 g
  • Kostfibre: 4 g