Du skal bruge:
- 400 g havregryn
- 25 g solsikkekerner
- 25 g græskarkerner
- 50 g hakket hasselnødder
- 100 g hakket mandler
- 50 g tørrede tranebær
- 2½ dl honning
- 1½ dl rapsolie
- 50 g rørsukker
- 1 æg
Sådan gør du:
- Bland havregryn, kerner, nødder, mandler og tranebær i en skål.
- Smelt sukker, honning og olie i en lille gryde, til sukkeret er opløst.
- Vend det sammen med den tørre blanding.
- Rør ægget i.
- Fordel blandingen i en bradepande med bagepapir og tryk den sammen med en grydeske.
- Bages midt i en forvarmet ovn ved 130 grader i ca. 50 minutter.
- Afkøles og skæres i mindre stykker.
Energifordeling per 100 g:
- Energi: 436 kcal
- Protein: 8 g
- Fedt: 21 g
- Kulhydrat: 56 g
- Kostfibre: 4,5 g