Müsli med kerner

Du skal bruge:

  • 10 dl havregryn eller andre flager
  • ¾ dl honning
  • 1 dl hakket mandler
  • 1 dl hakket hasselnødder
  • ½ dl solsikkekerner
  • ½ dl græskarkerner
  • ½ dl hørfrø

Sådan gør du:

  • Rist havregryn og flager på en tør pande ved moderat varme til det begynder at dufte svagt.
  • Tilsæt honning.
  • Rist blandingen til den er sprød og gylden – rør konstant for at blandingen ikke skal brænde på.
  • Tag panden af varmen
  • Tilsæt mandler, nødder og kerner.
  • Lad blanding køle af
  • Opbevar müslien i en lufttæt beholder

Energifordeling per 100 g:

  • Energi: 422 kcal
  • Protein: 13 g
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrat: 58 g
  • Kostfibre: 8 g