Du skal bruge (til 5 portioner):
- 5 stk. svinekoteletter à 100 g
- 185 g gulerod skåret i skiver
- 415 g blomkål delt i mindre buketter
- 30 g fennikel
- 80 g spidskål
- 1 løg
- 3 fed hvidløg skåret i mindre stykker
- 1 dåse flåede tomater
- 60 g Philidelphia naturel flødeost
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Brun koteletterne et par minutter på hver side (ekstra fedtstof er ikke nødvendigt).
- Læg de brunede koteletter i et ildfast fad.
- Tilsæt grøntsagerne (varier gerne med andre grøntsager).
- Stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 minutter.
- Sluk for ovnen og lad retten trække ca. 10 minutter.
Serveres med:
- Edamamebønner (50 g per portion)
- Friske tomater
- Salat
- Hytteost rørt med yoghurt 1,5 % og dild (tilsæt evt. presset hvidløg)
Energifordeling per portion:
- Energi: 400 kcal
- Protein: 43 g
- Fedt: 12 g
- Kulhydrat: 24 g
- Kostfibre: 9 g