Bagte flager med frugt

Du skal bruge (til 4 portioner):

  • 1 pære skåret i tern (eller æble)
  • 125 g blandet bær (blåbær, hindbær, brombær, jordbær eller andre bær)
  • 100 g flager (spelt, havre, ris eller andre flager)
  • 1 æg
  • 2 dl yoghurt eller A38
  • 2 spsk honning
  • 1 knivspids salt
  • 25 g hakkede mandler
  • Frisk frugt til pynt

Sådan gør du:

  • Kom pære og bær i en smurt form.
  • Rør flagerne godt sammen med æg, yoghurt, honning og salt.
  • Fordel massen over frugten.
  • Drys de hakkede mandler over.
  • Bages midt i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 35 minutter.
  • Afkøles ca. 30 minutter.
  • Pynt med frisk frugt.

Kan spises til morgenmad eller som eftermiddagssnack. Smager også skønt på en skål yoghurt eller skyr.

Energifordeling per portion:

  • Energi: 236 kcal
  • Protein: 9 g
  • Fedt: 5 g
  • Kulhydrat: 37 g
  • Kostfibre: 4 g