Du skal bruge (til 4 portioner):
- 1 pære skåret i tern (eller æble)
- 125 g blandet bær (blåbær, hindbær, brombær, jordbær eller andre bær)
- 100 g flager (spelt, havre, ris eller andre flager)
- 1 æg
- 2 dl yoghurt eller A38
- 2 spsk honning
- 1 knivspids salt
- 25 g hakkede mandler
- Frisk frugt til pynt
Sådan gør du:
- Kom pære og bær i en smurt form.
- Rør flagerne godt sammen med æg, yoghurt, honning og salt.
- Fordel massen over frugten.
- Drys de hakkede mandler over.
- Bages midt i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 35 minutter.
- Afkøles ca. 30 minutter.
- Pynt med frisk frugt.
Kan spises til morgenmad eller som eftermiddagssnack. Smager også skønt på en skål yoghurt eller skyr.
Energifordeling per portion:
- Energi: 236 kcal
- Protein: 9 g
- Fedt: 5 g
- Kulhydrat: 37 g
- Kostfibre: 4 g