Personlig kostvejledning

Den kost, vi spiser og drikker, har det primære formål at forsyne os med energi og næring – kort sagt er det kroppens brændstof. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, hvordan du sammensætter din kost. I forbindelse med et vægttab er det især vigtigt, at din krop får den mest optimale kost, der mætter og holder dit blodsukker stabilt. Personlig kostvejledning er til dig, der gerne vil ændre dine spisevaner, tabe dig eller blot er nysgerrig på, hvad den rette kost er for din krop.

“Spis varieret, ikke for meget, og vær fysisk aktiv!”
Det er rammen for de officielle kostråd i Danmark. Kostrådene bygger på solid forskning og sikrer, at kroppen får dækket det basale behov for vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer samt nedsætter risikoen for livsstilssygdomme og overvægt. Jeg bruger kostrådene som guideline til at give dig sund balance i en aktiv hverdag med madglæde, nydelse og velvære.

Jeg har en praktisk og handlingsorienteret tilgang, og du får konkrete værktøjer, som du kan bruge under og efter forløbet.

Kostvejledningen kan kombineres med holdtræning, personlig træning eller ture i supermarkedet, hvor du får input til alternative indkøbsmuligheder samt input til, hvordan du kan bruge informationerne på varernes næringsdeklarationer i praksis.

Behovene og udfordringerne er forskellige. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dine behov og i din situation.

Praktisk Information

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.