Få sunde medarbejdere

Flere og flere virksomheder sætter sund kost og træning på dagsordenen, fordi det kan betale sig – både for virksomheden og dens medarbejdere. Sundhedsindsatser fører til mindre sygefravær, øget produktivitet, større medarbejdertilfredshed og bedre samarbejdsrelationer – alt i alt bidrager det til  sunde medarbejdere. 
Til at støtte op om virksomheders sundhedsambitioner tilbyder jeg en række sundhedsfremmende tiltag inden for sund kost og motion, der skal skabe et sundt fundament for virksomheden og dens medarbejdere – nu og fremover.

“Det skal være nemt og attraktivt at træffe de sunde valg”

Jeg tilbyder kurser, events og længerevarende forløb og aktiviteter i forhold til eksempelvis sund kost, ernæringslære, træning og motion til virksomheder og offentlige institutioner. Nedenstående er eksempler på arrangementer, jeg tidligere har lavet, samt igangværende forløb, og de kan eksempelvis bruges som inspirationskilder.

Alle forløb, kurser og arrangementer tilpasses selvfølgelig jeres situation og specifikke ønsker.

Kontakt mig meget gerne for en snak om jeres konkrete behov via: kontakt@tianaundrup.dk eller mobil: 28 96 39 70.

Sund Kost – Arrangement for TDC

I forbindelse med, at regnskabsteamet hos TDC skulle afholde en ekstern temadag, ønskede de et inspirationsoplæg om sund kost. Regnskabsteamet ønskede til dette oplæg primært mere viden omkring energiregnskabet samt input til hvad og hvor meget, man skal spise og motionere for at skabe en sund balance i en travl hverdag. Indlægget gav deltagerne indblik i kroppens behov for brændstof, herunder den optimale fordeling i kosten af fedt, kulhydrat, protein og andre næringsstoffer.

Deltagerne fik også mulighed for at beregne deres personlige energibehov. En lille øvelse i portionsstørrelser var bestemt en øjenåbner. Oplægget blev rundet af med konkrete idéer og tips til, hvordan man på en nem måde kan gøre en travl hverdag sund og aktiv.

Forberedende skitræning hos MOE Rådgivende Ingeniører

I forbindelse med firmaets årlige skitur arrangerede jeg forberedende skitræning for medarbejderne 1 time om ugen i 10 uger. Formålet med træningen var primært at forbedre kondition, styrke, balance, koordination og mobilitet hos medarbejderne. Træningsprogrammet blev derfor bygget op omkring en kombination af styrke- og konditionstræning med simple og effektive øvelser, der foregik i virksomheden i forlængelse af medarbejdernes arbejdstid.

MOE har i forbindelse med tidligere aktiviteter investeret i måtter og TRX-slynger, så det var naturligt også at benytte disse redskaber i træningen. Nyt program hver uge for at sikre variation og dermed motivation blandt deltagerne med individuelt tilpasset træningsniveau, så alle kunne deltage. Med den rigtige forberedelse får man uden tvivl en sjovere, sikrere og bedre oplevelse på pisterne.

Holdinstruktør & Pausetræning for Health Group

Jeg har fornøjelsen af at træne med, instruere og motivere medarbejdere ansat i virksomheder, hvor Health Group tilbyder holdtræning bl.a. inden for Funktionel træning, Styrketræning, CrossTraining, Cirkeltræning, Mobilitet og Mave/Ryg samt Træningsvejledning.

Derudover varetager jeg pausetræning hos flere virksomheder, fysisk og virtuelt, der foregår som en aktiv pause på arbejdspladsen i arbejdstiden der typisk varer 10 minutter 2 gange ugentligt. Jeg står for instruktion af øvelser samt udarbejdelse af nye og spændende programmer med fokus på, at styrke de udsatte områder typisk nakke, skulder og ryg. Denne relativt lille træningsindsats kan skabe betydelige forbedringer i hverdagen både i forhold til at mindske smerter, forebygge nedslidning af kroppen og styrke muskulaturen.
Fælles pausetræning giver også et socialt positivt afkast medarbejderne i mellem og styrker samarbejdsrelationerne.

Personlig Træner & Kostvejleder ved MoveOn hos Center for Rusmiddelbehandling

MoveOn er et idrætstilbud til borgere i behandling for misbrug i Københavns Kommune. Fysisk aktivitet er én af de faktorer, der betyder mest for vores helbred – og det gælder også mennesker med et misbrug. Derudover har fysisk aktivitet en gavnlig effekt på psyken. Når vi træner, udskilles lykkehormoner, som i nogle tilfælde kan erstatte rusmidlerne.

Udover kostvejledning, træningsinstruktion og -rådgivning er engagement og motivation nogle af de vigtigste indsatsområder for at hjælpe misbrugere til en sundere livsstil. De brugere, som tager imod tilbuddet, oplever mange gavnlige effekter på både krop og psyke.

Træning for skoleklasser ved Gladsaxe Privatskole

Rigtig mange skoler har fået mere fokus på bevægelsesaktiviteter, og flere elever bevæger sig hyppigere og mere i dag end tidligere. Det går dog for langsomt fremad med at få mere bevægelse og aktivitet ind som en del af skoledagen.

Ved Gladsaxe Privatskole arrangerede jeg eftermiddagstræninger for henholdsvis 6./7.-klasser og 8./9.-klasser. Arrangementerne var bygget op omkring praktisk styrke- og pulstræning kombineret med tekniktræning, teori og undervisning, idet eleverne skal til eksamen i idræt. Eleverne blev introduceret til anderledes træningsaktiviteter, der foregik udendørs med naturens egne redskaber. Der er stor forskel på skoleelevers træningserfaring, så træningen var derfor bygget op omkring øvelser, der kunne varieres i sværhedsgrad. Alle var ømme dagen efter, men havde aldrig sovet bedre!

Kostvejledning for Førtidspensionister i Hvidovre

Som supplement til et kursus i madlavning arrangerede jeg et oplæg om sunde kostvaner for et hold aktive førtidspensionister: “Det skal være nemt at leve sundt”.

Baseret på ønsker fra kursisterne omhandlede dette oplæg kostvejledning og kostplanlægning for store og små husholdninger, herunder, at der skal være sammenhæng mellem økonomi, daglig familielogistik og indkøb med tips til ændring af usunde rutiner til sunde vaner.

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.