Bootcamp - Lær at løbe 5 km

For mange er det naturligt og instinktivt at løbe. Det kan virke nemt bare at storme afsted – for vi ved jo godt, hvordan man løber! Måske netop derfor bliver mange skadet og/eller mister motivationen, for løb er meget mere end bare at sætte den ene fod foran den anden…

Vil du have succes med din løbetræning, skal den planlægges og struktureres med en effektiv og alsidig træning, der giver dig succesoplevelser og samtidig minimerer risikoen for skader.

Denne bootcamp er for dig, der har et ønske om at lære at løbe 5 km sammen med andre på dit niveau. Du løber (og power walker) måske allerede lidt selv og vil gerne løbe mere regelmæssigt samt have sat dit løb i system. 

Træningen planlægges med øje for den enkelte løber, så du som løber får optimalt udbytte af træningen og oplever glæden ved løb, både når det gælder en god start og på den lange bane. Træningen vil indeholde forskellige løbetræningspas, hvor du blandt andet lærer at optimere din løbeteknik, og dermed forbedrer din løbepræstation.

Vi løber samlet og ingen bliver ladt i stikken. Træningsmængde og intensitet øges gradvist så muskler, led, sener og kondition opbygges, indtil kroppen er klar til kontinuerligt løb i længere tid.

Du bliver også introduceret til gode kostvaner i forbindelse med træning. Dette for at gøre dig i stand til at spise og drikke det rigtige før, under og efter din træning.

Vi starter med at lave individuelle mål for alle, så uanset om du har en specifik tid, distance eller tempo, du drømmer om at opnå, kan du være med!

Løbe bootcamp med effektiv træning, højt humør & sammenhold!

Næste opstart: Tirsdag d. 24/5-2022

Oplev glæden ved at løbe og få en god fast rytme med det at løbe!

Bootcampen indeholder:

  • 2 ugentlige fællestræninger
  • Små hold med 8-12 deltagere
  • Individuel målsætning
  • Al træning tilpasses dit niveau og eventuelle skader / skavanker
  • Træning med andre, der har samme målsætning som dig
  • Træning til at optimere din løbeteknik og løbepræstation
  • Introduktion til gode kostvaner før, under og efter din træning
  • Lukket facebookgruppe
  • Effektiv og alsidig træning

Praktisk Information

Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag, og du er i gang i morgen!

Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Klik på kontaktoplysninger, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.